Snart dags att ta farväl av bilen

Snart dags att ta farväl av bilen

God dag eller godmorgon, jag har inte riktigt bestämt mig än om jag vill kalla det för dag eller morgon. För mig är det lite mitt emellan skulle jag vilja säga. Jag har varit vaken ett tag men inte käkat någon frukost, det tänkte jag göra så fort jag har lämnat in bilen för bilservice på en bilverkstad i Luleå. Under den tiden så tänkte jag bege mig till något mysigt café i Luleå och ta en riktigt smarrig räkmacka. Jag har varit sugen på det i flera dagar och nu har jag verkligen tillfälle för att äntligen få njuta av det. Kärran på bilservice var det ja, hon är på snudd att ge upp nu och det är nog inte många år till som jag får behålla min lilla pärla. Sen måste man också överväga lite huruvida det är värt att åka in på en bilverkstad titt som tätt. Jag tror att det skulle kosta mer vad det ger och då kan jag likaväl köpa en ny kärra istället för att lämna in den gamla pärlan på bilservice. Det känns dock lite tråkigt att behöva kolla på en ny bil, jag har svårt att se att det finns en bil med samma körglädje som den jag har nu. Under de åren som jag kört denna bilen så har jag gjort väldigt mycket med den för att höja både körglädjen och utseendet. Det känns inte alls som den bilen jag en gång köpte och det väl det som gör det lite tråkigt att så småningom behöva byta bil. Jag tror att det här är det tredje besöket hos en bilverkstad i Luleå under det här året bara och då har inte ens halva året gått. Sen är det klart att under vintern så tar bilen mer stryk än vad den gör under sommaren, men jag får nog räkna med bilservice åtminstone en gång efter sommaren. 


Kommentarer är stängda.