Konstnärsmaterial från Norrköping

Konstnärsmaterial från Norrköping

Hej på er i solskenet!

Som man njuter nu när ljuset och våren äntligen träder fram och jag märker att man sambo som är konstnär får en massa inspiration nu. Vi var och handlade konstnärsmaterial från en butik i Norrköping i helgen och vi handlade så att vi båda hade händerna fulla. Han är bokad för flera utställningar i år och det gör mig så glad och stolt.

Jag brukar hjälpa och stötta så gott jag kan genom att följa med på olika tillställningar men också ge honom tid att jobba i lugn och ro i sin ateljé. Som tur är så är han inte sån som stänger in sig och går in i någon slags bubbla medan han skapar, utan han tar ofta pauser och är ganska hård på att ta lediga helger och så också. Ibland kanske han behöver jobba mer än vanligt inför något vernissage eller så, men annars tycker jag att han är bra på att vara närvarande utanför sin ateljé också.

Konstnärsmaterial kostar ju en del så det har inte alltid varit lätt för honom, men han har kämpat och trott på sin dröm. Och idag så kan han försörja sig på den. Allting är möjligt när man vågar och när man är engagerad och målinriktad. Jag själv jobbar inom inredning och design så vi har färg och form som ett gemensamt intresse.

Det är tack vare att jag skulle inreda en lägenhet inför försäljning som vi kom i kontakt från början, för att jag letade konst att ha på väggarna. Hans tavlor passade perfekt i den lägenheten och resten mellan oss är historia. Jag är tacksam för det varje dag och sedan vi träffades och blev lyckligare som människor så har också våra karriärer tagit ännu mer fart. Så man är liksom tacksam för så mycket. Nu ska jag återgå till planeringen av ett garderobsprojekt. Ha en helt underbar dag!


Kommentarer är stängda.