Trädfällning i Uddevalla

Trädfällning i Uddevalla

Hej på er!

Här i Uddevalla skiner solen och det är en underbar vårdag. Vi ska denna veckan få hjälp med trädfällning av en firma som tydligen jobbar både kring Uddevalla och andra närliggande orter. Vi har nämligen ett par träd som står på vår uppfart som nu under vintern sett ut att kunna blåsa omkull när som helst och vi vill ju inte riskera det. Så vi har haft en firma här förra veckan som kom hit och tittade på träden och gav oss en offert för uppdraget. Vi bestämde oss för att acceptera den och nu är det bokat att han ska komma i slutet av denna veckan och fälla träden.

Jag är ju lite orolig och så av mig så jag har faktiskt sett till att barnen inte ska vara hemma under tiden, för det är så lätt hänt att de springer runt och är nyfikna så för säkerhets skull ska de få vara hos en kompis. Trädfällning ska man ha all respekt för med tanke på kraften som blir i fallet. Det ska bli skönt att slippa de där bumlingarna till träd och så ska vi istället plantera ett par fruktträd i trädgården.

??Det är härligt och rogivande att vara utomhus och fixa men jag har inte tålamodet att ha en hel massa trädgårdsarbete, för oss passar det bättre med lite lagom. Kanske det är för att jag aldrig upplevt att jag har särskilt gröna fingrar utan får ha lättskötta växter för att de ska klara sig. Men det är klart att det blir mer hemtrevligt och mysigt både inomhus och utomhus om man har lite blommor och växter. Barnen får åka hem till sin mormor och morfar för att lära sig om att plantera och odla i växthus dock, för det kommer vi inte att ha här hemma. Nu ska jag fortsätta med mina sysslor och så länge jag er en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.