Takläggare i Halmstad ska byta vårt sommarstugetak

Takläggare i Halmstad ska byta vårt sommarstugetak

Hej på er alla goa och glada

Den senaste uppdateringen med renoveringen av sommarstugan i Halmstad är att vi just nu kikar efter en takläggare som kan hjälpa oss att byta tak. Det finns några olika företag och firmor där man kan anlita takläggare, men sen är det att de inte ska vara fullbokade och att de ger ett seriöst och kunnigt intryck. Vi har ett par olika företag nu som vi ska begära offert från så får vi se sen vilken takläggare det blir.

Jag hoppas att vi ska hinna klart med de stora delarna av renoveringen innan semestern så att vi kan spendera våra semesterveckor där med lite lugn och ro. Att det kommer finnas kvar att pyssla och dona med det räknar vi ju med, men det blir inte roligt att vara där om det är mitt under bygget och takbytandet. Vi köpte ju stugan i höstas och har under vintern mest varit där några gånger och tittat till den och värmt upp den så att det inte ska bli fukt eller så. Sen har vi kartlagt och planerat vilka renoveringar som vi vill göra och vad som behövs som vi måste prioritera att göra först. Vi behöver byta tak och vi behöver uppdatera och säkra elen, det är de största och viktigaste sakerna som behövs göras.

Resten är mest kosmetisk renovering det vill säga sådant som vi vill göra för att det ska bli fint och mysigt. Sen ska vi även flytta en vägg, men om vi inte hinner göra det i år så är det ingen fara att vänta med det till nästa vår. Det känns väldigt roligt att ha detta projekt som ska bli vårt semesterparadis i härliga Halmstad. Hoppas ni har något roligt att se fram emot i sommar, visst längtar man. Kram på er!


Kommentarer är stängda.