Ser fram emot massage i Stenungsund denna veckan

Ser fram emot massage i Stenungsund denna veckan

God morgon alla fina

Den här veckan har jag bokat tid för massage hos min favoritmassör i Stenungsund, det ska bli så skönt att rå om mig lite. Det känns som att jag gått med spända axlar och nacke hela den kalla vintern så nu är det dags att mjuka upp det igen. Att det blir lite varmare ute hjälper litegrann men har man gått med så där mycket muskelspänningar under en så lång tid så krävs det oftast att ta hjälp med massage också.

Det har varit en riktigt härlig helg där det känns som att jag lyckats balansera bra mellan att få en massa saker gjort och tid för vila. Det är oftast såna helger som jag känner att jag fått mest energi från in i den nya veckan. För har jag bara vilat och inte fått något annat gjort så känner jag mig oftast mest seg och liksom nästan dåligt samvete för att jag inte gjort något. Men har jag bara gjort en massa och varit igång hela helgen så brukar det kännas att jag inte fått tillräckligt med vila. Det är verkligen bäst med balans. Sen vad som är bäst balans för just mig behöver ju inte vara bäst balans för just dig.

Denna veckan har jag flera bra saker att se fram emot, förutom en härlig massage så har vi en extra ledig dag och det är ju inte så tokigt. Dessutom har jag eventuellt en dejt att se fram emot. Det känns som att det ligger i luften i alla fall så jag hoppas att det blir av. Hoppas ni har haft en bra helg och att ni samlat ny energi för veckan. Ta hand om er och må så gott så hörs vi snart igen! Kram


Kommentarer är stängda.