Öka bilens körglädje

Öka bilens körglädje

Hejsan bloggen! Jag har köpt mig en ny bil så nu börjar därför projektet med att göra om kärran. Till en början tänker jag mig tre saker som ska förändras och det är att jag ska fixa till karossen, installera nytt billjud och även ge min nya pärla en motoroptimering. Det ska låtas när jag kommer glidande i Helsingborg kan jag lova er. Om vi börjar med karossen så är det bara några mindre korrigeringar som behöver göras, bilen har redan ett schysst utseende som jag tycker passar väldigt bra så det är lite små detaljer som att ändra grillen och byta ut sidospeglarna. Det finns egentligen inte så mycket mer att göra med karossen utan jag hoppar över till att diskutera ändringarna med ljudsystemet. Med ett stort intresse för musik så är det för mig väldigt viktigt att ha bra billjud. Många bilar idag har ett ganska bra ljudsystem men det är fortfarande långt ifrån vad som är möjligt att få. Det finns många anledningar att ha ett bra billjud men för mig handlar det mest om att det ska vara så rent som möjligt med bra bas och surroundljud vilket är där det oftast brister hos bilarnas vanliga ljud. Så därför ska jag beställa hem ett nytt ljudsystem. Sist men absolut inte minst är det motoroptimering och här snackar vi om att öka körglädjen väsentligt. Motoroptimering innebär att man programmerar om mjukvaran i bilen så att den släpper på alla spärrar. Alla bilar är besitter mer kraft än vad vi får känna på så därför tänker jag ge bilen en extra kick för att stärka motorn. Vad ni kanske inte vet är att motoroptimering även minska bränsleförbrukningen och är det någonting som vi bilförare gillar så är det när vi inte behöver tanka lika mycket. Billjud, motoroptimering och utseendeändringar. Där har vi receptet för en ökad körglädje!  


Kommentarer är stängda.