Majas vackra lyktor

Majas vackra lyktor

Hej allihopa som har kommit in till min blogg om inredning och vackra prylar. Jag hoppas ni alla mår väl och att ni tycker det ska bli riktigt spännande att få läsa om en företag på nätet som heter Butik Karamellen. En god vän till mig hade köpt en så vacker lykta, och hon berättade att det var en lykta av märket Maja. Jag frågade var man köper Majas lyktor i Helsingborg, och då berättade min vän att de var inköpta av denna heminredningsbutik, inte i någon butik i Helsingborg. 

Jag blev överförtjust i Majas lyktor och beställde en till mig själv. Ett par dagar efter beställningen fick jag lyktan. Självklart så vill jag föra budskapet vidare om denna heminredningsbutik på nätet till alla min kära läsare som är intresserade av att köpa Majas lyktor i Helsingborg eller i övriga Sverige. När man köper produkter av märket Maja så går 10% till förmån för Barncancerfonden. Det är väl ytterligare en anledning att handla av Butik Karamellen. Nu är det givetvis inte bara lampor som säljs utan det är många vackra grejer man kan shoppa. Sortimentet är verkligen så stort och något som jag inte är van vid när jag handlat av andra butiker online. Om ni bestämmer er för att köpa någonting ifrån Butik Karamellen vore det så trevligt om ni kunde skriva ett par ord nere i kommentarsfältet och berätta vad ni köpte. Nu håller jag på och pyntar lägenheten inför påskhelgen och jag tror bestämt att jag tar ett par bilder och lägger ut på Instagram när allt är klart, så får ni se hur mysigt och fint jag har fått det. Hur som helst så är det som sagt var påsk snart, och jag önskar er alla en fin påskhelg och hoppas vädret blir vackert också. 


Kommentarer är stängda.